Обладнання
і витратні
матеріали для
офтальмології


  • ПРЕДСТАВЛЯЕМ СИСТЕМУ WHITESTAR Signature с флюидикой FUSION

    Система WHITESTAR Signature — это больше чем самая последняя фако-технология — это абсолютно новая хирургическая платформа. Она представляет прорыв в технологии безопасного и легкого удаления хрусталика, до сих пор, не доступной катарактальным хирургам.


  • Настоящая персонализированная система лазерной коррекции зрения

    Превосходный послеоперационный результат, которому вы можете доверять. Технология CustomVue - это будущее лазерной коррекции зрения. Широкий выбор программ лечения и коррекции на основе анализа волнового фронта. Результаты превышающие 20/20. Абсолютное доверие у удовлетворенность пациентов.


  • Лидер в инновационных технологиях

    Создание роговичного лоскута с высочайшей точностью. Две инновационные платформы - инновационная платформа iFS и проверенная временем технология FS. Абсолютная безопасность процедуры и высокая скорость - значительно улучшают ваш хирургический опыт. Расширенное клиническое применение.

Abbott виходить на ринок фемтосекундних лазерів для хірургії катаракти

2013-08-14 12:58:54

Компанія Abbott оголосила про покупку компанії-виробника офтальмологічного обладнання OptiMedica Corporation. Це придбання дозволить Abbott розширити свій бізнес в офтальмологічній сфері та вийти на ринок фемтосекундних лазерів для хірургії катаракти.

На даний момент більшість операцій з катаракти проводяться вручну, коли хірург своєю рукою робить розріз в оці. Надточна лазерна система Catalys ™ від OptiMedica розроблена для того, щоб замінити деякі «ручні» кроки під час хірургії катаракти на точну, керовану комп'ютером, фемтосекундну лазерну технологію. Фемтосекундний лазер дає можливість проводити передньокамерну капсулотомію, ефективну факофрагментацію, різні види розрізів під час операцій на очах. У лазерну систему Catalys ™ інтегрована 3D OCT технологія для отримання точного зображення передньої камери ока, забезпечення безпечної та акуратної підготовки для точного позиціонування ІОЛ. Лазерна система Catalys ™ має європейський знак СЄ та дозвіл від FDA.

Компанія OptiMedica орієнтована на розвиток ефективних технологій для покращення якості лікування пацієнтів.

catalys_img.jpg

Глобальний попит на офтальмологічні послуги з кожним роком зростає. У 2013р. фахівці прогнозують, що кількість хірургій катаракти по всьому світу складе 22 млн операцій. Середній вік пацієнтів з катарактою від 65 до 70 років, а приблизно 12% населення планети знаходиться у віці 60 років і старше.

Abbott є одним зі світових лідерів у сегменті катарактальних продуктів, завдяки лінійці інтраокулярних лінз TECNIS, в якій представлені монофокальні, мультифокальні та торичні ІОЛ. Близько 60% продажів офтальмологічних продуктів Abbott припадають на продаж продуктів, пов'язаних з катарактою.

Очікується, що операція з придбання OptiMedica буде закрита до кінця цього року.


Джерело: http://www.abbott.com/press-release/abbott-to-enter-laser-cataract-surgery-market-through-acquisition-of-optimedica.htm

Продажа квартиры


ВИРОБНИКИ
CompactABiaver VisitecSciCanTecnis
2024.ТОВ "ДП "Техномед Україна"
Київ, Орловська 8/1, 3й поверх
Work.ua — наш партнер
УКРАЇНСЬКИЙ ОФТАЛЬМОЛОГІЧНИЙ ПОРТАЛ | ДОСТОВІРНО ПРО ОЧІ ТА ЗІР


Всі права на інформацію належать ТОВ "ДП "Техномед Україна".
Використання інформації можливо виключно з письмового дозволу власника та з посиланням на дане джерело.